Privacy

Privacyverklaring SIM-CI Holding B.V.

Bij uw gebruik van deze website kan SIM-CI uw persoonsgegevens verzamelen, zowel direct (wanneer u bijvoorbeeld een formulier invult) als indirect (via cookies). SIM-CI gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden beschreven in deze privacyverklaring en zal alles doen wat mogelijk is om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen.

In dit document beschrijven wij welke gegevens worden verzameld, voor welke doeleinden wij deze gegevens verwerken, hoe lang wij uw gegevens bewaren, hoe we van cookies gebruikmaken, wat uw rechten zijn en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bewerkt op 30-10-2019. Wat is er veranderd?

  • Gebruik van MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven

 

Browsen in de website

Als u browset (pagina’s bekijkt) op onze website, verzamelen wij de volgende informatie:

  • Via cookies van Google Analytics (zie ook de paragraaf over de manier waarop wij gebruik maken van Google Analytics):
    • IP-adres (waarbij gebruik wordt gemaakt van pseudoniemen)
    • Type en taal van uw browser
    • Welke pagina’s van de website zijn bezocht
  • Functionele cookies voor sessiebeheer, beveiliging en lastenverdeling

We verzamelen deze informatie om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt en uit welke (algemene) plaats onze gebruikers vandaan komen. Met deze informatie kunnen we onze website optimaliseren.

 

De nieuwsbrief

Op deze website kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hiertoe verzamelen wij de volgende gegevens met uw toestemming:

  • E-mailadres
  • Voornaam
  • Achternaam

Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt SIM-CI gebruik van MailChimp. MailChimp verwerkt deze informatie op basis van het EU-US Privacy Shield. Met MailChimp is een verwerkersovereenkomst gesloten. SIM-CI verwerkt voor dat doel uw voor- en achternaam en uw e-mailadres, enkel met het doel u per e-mail te kunnen benaderen en om u op de hoogte te houden van onze nieuwsberichten. MailChimp gebruikt deze gegevens om de nieuwsbrief te versturen en op naam te zetten. U heeft altijd de mogelijkheid u hiervoor af te melden. Lukt het niet om op deze manier af te melden, dan kun u een berichtje sturen naar info@sim-ci.com. Klik hier voor een overzicht van de beveiligingsmaatregelen die MailChimp heeft genomen.

 

Registratie voor een evenement

Op deze website kunt u zich registreren voor evenementen of een demo aanvragen. Hiertoe verzamelen wij de volgende gegevens met uw toestemming:

  • E-mailadres
  • Naam
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Bedrijf en functietitel
  • Website (optioneel)

 

Bij de registratie van een evenement gebruiken wij de informatie:

  • Om vast te stellen of u deel uitmaakt van de doelgroep voor het evenement
  • Om u een uitnodiging te sturen
  • Om een gastenlijst op te stellen (intern voor SIM-CI),
  • Om u informatie over het evenement toe te sturen,
  • Om het evenement zelf te organiseren (naambordjes enz.)
  • Om u na het evenement om feedback te vragen.

 

Afhankelijk van het evenement vragen wij u vooraf toestemming om enige gegevens van u te publiceren op een gastenlijst die vervolgens tijdens het evenement wordt uitgedeeld. U kunt ook aangeven of u wel of niet op onze mailinglijst aangaande evenementen of nieuws wilt worden opgenomen; of wij wel of niet contact met u mogen opnemen over onze producten (zo ja, dan slaan wij uw gegevens op in ons CRM-systeem). Ons CRM-systeem wordt gehost in onze kantooromgeving in Nederland. Er zijn gepaste maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed worden beschermd.

Als u niet van een van deze opties gebruik maakt, slaan wij uw gegevens op en bewaren wij deze maximaal 6 maanden na het evenement voor administratieve doeleinden; daarna worden de gegevens verwijderd.

Intrekking van uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens is mogelijk door een e-mail te sturen naar privacy@sim-ci.com.

Wij delen uw gegevens niet met derden, tenzij dat nodig is voor het organiseren van een evenement of wanneer dit wettelijk vereist is.

 

Een demo aanvragen

Op deze website kunt u een demo aanvragen. Hiertoe verzamelen wij de volgende gegevens met uw toestemming:

  • E-mailadres
  • Naam
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Bedrijf en functietitel
  • Website (optioneel)
  • Industrie
  • Aantal medewerkers
  • Producten of diensten waarin u geïnteresseerd bent

 

Bij de aanvraag van een demo gebruiken wij de informatie:

  • Om vast te stellen of u deel uitmaakt van de doelgroep voor de ontvangst van een demo
  • Om u een uitnodiging te sturen
  • Om u informatie over de demo toe te sturen,
  • Om contact met u op te nemen over een mogelijke verkoopkans,
  • Om uw gegevens in ons CRM-systeem in te voeren, zodat we later kunnen zien of we eerder contact met u hebben gehad en/of u destijds geïnteresseerd was. Ons CRM-systeem wordt gehost in onze kantooromgeving in Nederland. Er zijn gepaste maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed worden beschermd.

 

Afhankelijk van het type demo kunnen wij u ook vragen een identiteitsbewijs te overleggen en/of een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Informatie hierover wordt vooraf verstrekt.

Intrekking van uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens is mogelijk door een e-mail te sturen naar privacy@sim-ci.com.

Wij delen uw gegevens niet met derden.

 

Registreren op het SIM•CI SaaS platform

Wanneer u de gebruiksrechten voor een van onze online (SaaS) services (SIM•SURE, SIM•SAFE, of SIM•SHAPE) heeft verkregen kunt u de accounts voor het aantal overeengekomen gebruikers specificeren. Uw systeembeheerder kan de beoogde gebruikers via hun email adres een uitnodiging sturen om een account aan te maken. Gebruikers worden gevraagd om de volgende informatie aan te leveren:

  • Voornaam, achternaam
  • Organisatienaam
  • Email adres
  • IP adres van het apparaat waarmee ingelogd wordt

Het IP adres wordt alleen opgeslagen vooor de duur van de gebruikssessie en wordt gebruikt om single sign on voor het account te controleren. De overige gegevens worden gebruikt om de gebruiksrechten te controleren en worden opgeslagen voor de duur van het servicecontract.

 

Downloaden van een service sheet

Op de website kunt u onze service sheets (beschrijvingen van onze diensten) downloaden, nadat u enkele contactgegevens hebt opgegeven (naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijf). We hebben uw e-mailadres nodig om u het service sheet toe te sturen. Ook zouden we graag een keer met u contact willen opnemen voor feedback over ons service sheet en om te vragen of de genoemde diensten relevant zijn voor uw werk. U geeft toestemming hiervoor als u het service sheet downloadt. Het is uw recht uw toestemming op ieder willekeurig moment in te trekken U kunt dit telefonisch doen of door een e-mail te sturen naar privacy@sim-ci.com. Na dit contact of wanneer wij er ondanks verschillende pogingen niet in geslaagd zijn u te bereiken, verwijderen wij uw gegevens.

 

Cookies

Behalve van de cookies van Google Analytics die hieronder worden beschreven maakt onze website ook gebruik van functionele cookies.

 

Gebruikte cookies

Naam

Domein

Duur

Beschrijving

Type

_cfduid

.sim-ci.com

1 jaar

Cloudfare-sessiecookie. Wordt gebruikt voor lastenverdeling en het opstellen van een lijst van vertrouwde gebruikers

Functioneel, van een derde

_ga

.sim-ci.com

2 jaar

Cookie van Google Analytics, zie de paragraaf over Google Analytics. Wordt gebruikt voor identificatie van gebruikers

Analytisch

PHP5SESSID

www.sim-ci.com

Sessie* 

De sessiecookie van de PHP-server

Functioneel

Server

www.sim-ci.com

Sessie* 

Een sessiecookie

Functioneel

* Wanneer de duur “Sessie” luidt, bestaat de cookie zolang u de website open houdt. Deze cookie wordt verwijderd wanneer u de pagina sluit of de browser sluit.

Google Analytics

Google Analytics wordt gebruikt door deze website voor rapporten over de manieren waarop onze website wordt gebruikt. Wij staan Google niet toe om deze gegevens te delen met andere Google-entiteiten, andere Google-producten of derden en voor onze verwerking van IP-adressen maken wij gebruik van pseudoniemen (het laatste cijfer wordt weggelaten, bijvoorbeeld: 122.3.112.x). We hebben ook een verwerkingsovereenkomst getekend met Google. Google kan echter gevraagd worden informatie te verstrekken aan derden wanneer dat wettelijk verplicht is en Google kan derden gebruiken voor de verwerking van gegevens namens Google. Hierop hebben wij geen invloed en daarom raden wij u aan het privacybeleid van Google Analytics te lezen. 

Google Maps

We maken gebruik van de dienst Google Maps op onze contactpagina. Hiermee kan een geografische kaart worden weergegeven op websites. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet, bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden. Wij hebben geen controle over deze cookies en daarom raden wij u aan het privacybeleid van Google maps te lezen.

Google anonimiseert de verzamelde informatie zo veel mogelijk. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Op deze manier is er sprake van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

YouTube en andere videodiensten

We maken ook gebruik van de diensten YouTube en Vimeo. Hiermee kunt u video’s bekijken die we in de website plaatsen (embedden). YouTube en Vimeo plaatsen (mogelijk) een cookie of meerdere cookies op uw computer om uw surfgedrag te registreren en u na het bekijken van de video relevante video’s te tonen op basis van uw surfgedrag in het verleden.  Wij hebben geen controle over deze cookies en daarom raden wij u aan het het privacy beleid van Youtube en Vimeo te lezen.

 

Beveiliging

De bescherming van uw gegevens is niet mogelijk zonder beveiligingsmaatregelen. Daarom proberen wij een hoge mate van beveiliging te behouden door ervoor te zorgen dat onze software actueel is, door alleen een versleutelde versie van de website te bieden (met https en beveiligingskopteksten) en door zorgvuldig de inhoud te kiezen. Soms worden er echter fouten gemaakt. Hebt u een fout geconstateerd? Laat het ons dan weten via het onderstaande e-mailadres.

 

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden waar u met een door ons geleverde koppeling naartoe kunt gaan (bijvoorbeeld in nieuwsberichten). We kunnen niet garanderen dat deze derden uw privacy respecteren of op een veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen. Keer van tijd tot tijd naar deze pagina terug om op de hoogte te blijven. Wanneer wij deze privacyverklaring wijzigen, nemen we een korte samenvatting op van de wijzigingen ten opzichte van de vorige versie.

 

Uw rechten

Op grond van de wetgeving voor privacy in de EU hebt u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit als u denkt dat uw rechten zijn geschonden.

Ook jegens ons hebt u het recht van toegang, rectificatie, beperking van de verwerking en het wissen van uw persoonsgegevens. U hebt verder het recht uw toestemming voor verwerking in te trekken. Als u deze rechten wilt uitoefenen, of als u een vraag hebt over dit beleid, neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres:

Contactgegevens:

privacy@sim-ci.com

SIM-CI Holding B.V.
Wilhelmina van Pruisenweg 35
2595 AN Den Haag
Nederland

Koppeling: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#hoe-kan-ik-Google-analytics-privacyvriendelijk-instellen-4898

Koppeling: https://ictrecht.nl/juridisch-advies/cookies-en-privacy/Google-analytics/

 

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren tijdens het gebruik van onze website. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser. We gebruiken ook inhoud en scripts van derden die trackingtechnologieën kunnen gebruiken. U kunt hieronder selectief uw toestemming geven om dergelijke ingesloten derden toe te staan. Voor volledige informatie over de cookies die we gebruiken, de gegevens die we verzamelen en de manier waarop we deze verwerken, raadpleegt u ons Privacybeleid
Youtube
Toestemming om inhoud weer te geven van - Youtube
Vimeo
Toestemming om inhoud weer te geven van - Vimeo
Google Maps
Toestemming om inhoud weer te geven van - Google