Missie en visie

Steeds meer ongrijpbare zaken (klimaatveranderingen/cyberaanvallen) hebben grote impact op ons functioneren. Daarnaast digitaliseert de maatschappij bijzonder snel. Hierdoor worden infrastructuren en assets steeds meer verbonden en van elkaar afhankelijk, waardoor de impact in geval van disrupties vergroot wordt en bijna onmogelijk te overzien én berekenen is.

Why

Het is onze missie, om middels simulaties, kostenefficiënt bij te dragen aan de veerkracht en veiligheid van infrastructuren en assets.

How

SIM-CI biedt een simulatieplatform dat meerdere modellen en verschillende infrastructuren met elkaar verbindt. Dit platform is onder andere ontwikkeld vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Alliander.

What

Het simulatieplatform verbindt alle gewenste modellen en creëert inzicht vanuit alle beschikbaar gestelde (real time) data. Doordat ons simulatieplatform de invloed van gewijzigde data op verschillende modellen doorrekent, geven we gebruikers inzicht en controle over onvoorspelbare gebeurtenissen.